Om oss på LustgasButiken.se

Lustgasbutiken startades av 2 vänner som var trötta på att behöva besöka flera olika hemsidor varje dag för att hitta lägsta pris på lustgas. Det är helt enkelt ganska frustrerande att det är så olika priser på lustgastuber och lustgaspatroner på olika sidor, och ibland kan det handla om flera tusen kronor i prisskillnad för samma produkt. Detta ville vi helt enkelt ta och ändra på, och startade därför upp denna hemsidan som du är inne på just nu.

Våran ambition med hemsidan

Våran ambition med denna hemsidan är att vara en opartisk granskare, som inte själva säljer lustgas via denna hemsidan. Detta innebär att vi inte heller kan göra samarbeten med andra företag som säljer, eller på något annat vis har något med lustgas att göra. Vi försöker att alltid vara rättvisa i våra bedömningar utav olika lustgas butiker, men även mot det olika fabrikat utav lustgas som du hittar på marknaden.

Skrivfel och osanna uppgifter

Vi tar tacksamt emot tips på skrivfel som kan uppstå på våran hemsida, men också om vi skulle råka skriva ut felaktig information. Vi är bara människor vi också, och göt även fel vi med ibland. Den mesta informationen du hittar på denna hemsidan är ett ihop plock från andra hemsidor du hittar på nätet, och kan därför inte garanteras utav oss att den är 100% korrekt. För att komma i kontakt med oss använd vårat kontaktformulär som du finner på våra kontaktsida.